Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot 

Makarlan Talli Oy Vanhamakarlantie 104 21500, Piikkiö

Puhelinnumero: 040 5797783

Sähköpostiosoite: linda.langh@langh.fi

 

Pyydämme, että autot pysäköidään jatkossa ratsastuskentän parkkipaikalle, osoite Mikolanvuorentie 20, Piikkiö. Lasten tuontiin ja hakemiseen liittyvä liikenne myös ratsastuskentän parkkipaikalla. Turvallisuussyistä haluamme pitää tallin pihapiirin rauhallisena.

Makarlan Talli sijaitsee Turun lähellä Kaarinan Piikkiössä, nimensä mukaisesti Makarlan kylässä. Talli on hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä vanhaa Turku-Helsinki tietä (110-tie). Turusta ajaa tallillemme noin 20 minuutissa.  Meille pääset kätevästi myös bussilla (Föli lipulla)! Bussipysäkin nimi on Vanhamakarlantie (pysäkkinumerot 6246 ja 6245).  Bussit 702, 703, 705 ja 706 pysähtyvät ainakin pysäkillämme.

 

Ratsastuksen opetuksesta vastaa Ypäjän hevosopistolta valmistuneet hevosharrasteohjaaja, varatuomari Linda Langh sekä hevosharrasteohjaaja Mirjam Niiniaho. Mirjam ohjaavaa myös heppakerhoja. Soita tai tekstaa Lindalle ja sovi ratsastusaika tai paikka heppakerhossa. 

Sovithan aina etukäteen tulostasi tallille.

 

Linda Langh

040-5797783

 

Laura Langh-Lagerlöf

040-5838874


 TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

 

Rekisterinpitäjä

Makarlan Talli oy

Y-tunnus:  2281186-7

Vanhamakarlantie 104, FI-21500 Piikkiö, Finland

+358 (0)2 477 9400

 

Yhteyshenkilö

Linda Langh

linda.langh@langh.fi, +358 (0)40-5797783

 

Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Henkilötietojen käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, lakisääteisten tai sopimuspohjaisten velvoitteiden suorittamiseen tai erilliseen henkilötietojen käsittelyyn liittyvään suostumukseen. Rekisterin tietoja käytetään rekisterinpitäjän tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, tapahtumien, kampanjoiden ja kilpailujen järjestämiseen sekä suoramarkkinointiin. Tietoja käytetään myös rekisterinpitäjän liiketoimintojen kehittämiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin sisältämä tietosisältö voi käyttäjäkohtaisesti vaihdella. Rekisteriin voidaan merkitä seuraavia käyttäjätietoja: Etu- ja sukunimi, arvo tai ammatti, ikä, sukupuoli, yhteystiedot, yritys tai yhteisö ja palvelun käyttäjän mahdollisesti antama kielto koskien tietojen luovuttamista tai käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi rekisteriin voidaan merkitä muita käyttäjän itsestään antamia profilointitietoja sekä eväste- ja käyttötietoja.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan luovuttaa rekisterinpitäjän kanssa samaan konserniin tai sen kanssa muutoin samaan taloudelliseen yhteenliittymään kuuluvalle tahoille sillä tavoin ja siinä laajuudessa, kuin se lain mukaan on sallittua. Tietojen käsittelemisessä käytettävät palvelimet ja muut tekniset apuvälineet voivat olla rekisterinpitäjän käyttämän ulkopuolisen palveluntarjoajan omistuksessa ja hallinnassa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä teknologiastandardeja ja tietoturvatoimia suojellaksemme henkilötietoja menetykseltä, väärinkäytöltä, muuttamiselta ja tuhoamiselta. Vain valtuutetuille henkilöille annetaan pääsy henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin, jotka on kerätty Verkkosivustojen kautta ja tällaiset henkilöt ovat sitoutuneet ylläpitämään näiden tietojen luottamuksellisuutta. Vaikka käytämme asianmukaisia tietosuojatoimenpiteitä saatuamme henkilötietosi, tietojen lähetys internetin välityksellä (mukaan lukien sähköposti) ei koskaan ole täysin turvattua. Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, mutta emme voi taata meille tai meiltä lähetettyjen tietojen turvallisuutta.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus pyytää kopiota henkilötiedoista, joita meillä on sinusta; pyytää, että päivitämme henkilötietoja, joita meillä on sinusta, tai korjaamme henkilötietoja, jotka ovat sinusta väärin tai epätäydellisiä; pyytää, että poistamme henkilötietoja, joita meillä on sinusta, tai rajoitamme tapaa, jolla käytämme henkilötietoja; kieltää meitä käsittelemästä henkilötietojasi; peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn meidän toimestamme (siinä määrin, kuin tällainen käsittely perustuu suostumukseen ja suostumus on ainoa sallittu peruste käsittelylle).