Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lasten synttärit tallilla

Vietä ikimuistoiset lasten synttärit (ns. tallisynttärit/ heppasynttärit ) Makarlan Tallilla aivan Turun tuntumassa 

Tallisynttärit 1,5 tuntia (suositus max 10 lasta) 1 tunti ratsastusta 1-2 hevosella/ponilla, omat tarjoilut mukaan  EUR 150,00 sis. alv. 

Lasten synttäreiden järjestäminen Makarlan Tallilla on helppoa ja vaivatonta! Tallimme on hyvien liikenneyhteyksien (ja vain 15 min ajomatkan) päässä Turusta, Kaarinasta, Liedosta ja Paimiosta. Tallisynttäreillä synttärisankari saa esitellä mieliharrastustaan kavereilleen ja ehkä tutustuttaa samalla ystävänsä uuteen urheilulajiin. Hevoskokemusta tai ratsastuskokemusta ei vaadita synttärivierailta, eikä edes synttärisankarilta. Ensimmäisen tunnin aikana lapset saavat harjoitella ratsastusta ja hevosten hoitoa ohjaajan kanssa. Ratsastuskypärät saa lainata tallilta. Talutusratsastuksen jälkeen nautitaan synttärisankarin tarjoamista herkuista tallin nostetun pöydän äärellä tai sään salliessa omenapuun alla hevosten tarhan vieressä. Hevostet ovat tietenkin mukana juhlissa joko karsinoissaan tai tarhassa, ja hepoille saa myös mielellään syöttää herkkuja! Synttärivieraat pääsevät hoitamaan myös lehmiä, jotka

asuuvat samassa pihapiirissä!

 

Piirustuksia Makarlan Tallin hevosista ja muista eläimistä

Lähetä oma piirustuksesi

Saamme paljon kauniita piirustuksia Makarlan Tallin hevosista ja muista eläimistä. Lähetä tai anna Lindalle skannattavaksi tekemäsi piirustus.