Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Makarlan Mönkijäsafarit 

Mönkijällä metsään ja peltoteille! Mönkijäsafarit vain 15 min Turusta!

Kesäkuusta 2020 alkaen järjestämme vaihdikkaita mönkijäsafareita Piikkiön mäkisissä ja vaihtelevissa maastoissa! Pääset ajamaan mönkijällä metsässä, pellolla ja pikkuteillä. Safarit järjestetään pienissä ryhmissä. Tervetuloa vaikka perheen kesken tai pienemmällä kaveriporukalla ajamaan mönkkäreitä. Meiltä löytyy pieniä mönkijöitä lapsille.

 

Kyselyt ja varaukset 040 5009935, safarit@langh.fi. Seuraa facebookissa Makarlan MönkijäSafarit sivulla ajankohtaisia uutisia!

 

Mönkijällä metsäteille! Mönkijäsafarit vain 20 min Turusta!Mönkijällä metsäteille! Mönkijäsafarit vain 20 min Turusta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pidätkö luonnossa liikkumisesta sekä moottoriajoneuvoista? Kiinnostaako sinua ajella ympäri metsiä, peltoja sekä syrjäisiä hiekkateitä? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö hyppäämään mönkijän kyytiin ja osallistumaan mönkijäsafarille, joka järjestetään Makarlan kauniissa luonnossa. Ota mukaan vain perheesi tai lähimmät ystäväsi sekä rutkasti seikkailumieltä, sillä kohta mennään ja pidetään hauskaa!

Tarjoamme kaikenikäisille vauhdikkaita sekä ratkiriemukkaita mönkijäsafareita Makarlan monipuolisessa luonnossa; vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Meiltä löytyy myös pienempiä mönkijöitä lasten käyttöön, jonka vuoksi Mönkijäsafarit ovat oivaa ajanvietettä koko perheelle. Reittien haastavuus on myös sovitettu sellaiseksi, ettei kenenkään tarvitse jännittää jäävänsä matkan varrelle!

Mönkijäsafari starttaa Alaskartanon maatilan kauniista pihapiiristä, jossa jokainen perehdytetään mönkijällä ajoon ja kaikille jaetaan tarvittaessa asianmukaiset varusteet. Halutessaan päälle saa pukea myös omat varusteensa. Pidäthän kuitenkin mielessä, että mönkijäsafareilla ei kuran lentämistä kaikota! Kun kaikki ovat valmiita lähtemään matkaan, alkaa retki peltojen halki kohti Makarlan metsiä! Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia maisemista ja antautua vauhdin huumalle!

Safarilla pääset ajamaan mönkijällä vaihtelevassa maastossa. Halutessaan on safarille mahdollista järjestää myös evästauko tai vaikka grillaamista nuotion äärellä pientä lisäkustannusta vastaan. 

Näin perheen pienimmätkin jaksavat pitää hauskaa koko safarin ajan! Matkan varrella voi myös bongata hevosia sekä lehmiä, jotka varmasti ilahduttavat lapsia… tai miksei aikuisiakin!

Siispä lämpimästi tervetuloa elämykselliselle retkelle, josta ei varmasti puutu hauskoja sekä unohtumattomia tilanteita! Lisätietoa Makarlan mönkijäsafareista saat sähköpostilla tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää! 

 

Mönkijäajelun hinnasto

 

1 h mittainen safari 30 € sis. alv  Sisältää lyhyen perehdytyksen sekä varusteiden päälle laiton.

2 h mittainen safari  60 € sis. alv Sisältää lyhyen perehdytyksen sekä varusteiden päälle laiton.. Sisältää tauon lammen äärellä.   

+ Evästarjoilu/grillausta nuotiolla sovittaessa. (Lisäkustannukset sovitaan erikseen)