Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Maastoratsastusta ja ratsastustunteja Turun lähellä

Makarlan Talli tarjoaa Piikkiössä monipuolista ratsastusta aloittelijoille ja konkareille. Tallillemme on matkaa Turusta n. 18 km, Kaarinasta 10 km ja Paimiosta 10 km, joten sijaitsemme keskellä kaunista varsinais-suomalaista maalaismaisemaa.

Ratsastamme paljon Piikkiön mäkisissä maastoissa. Viikottaisilla ratsastustunneilla lähdemme noin joka toinen kerta maastoon ratsastamaan. Pidempien vaelluslenkkien yhteydessä voimme kesäisin viedä hevoset läheiselle metsälammelle polskuttelemaan ja uimaan. Tallilla on hyvin valaistu ratsastuskenttä joka on kooltaan 30 m x 60 m. Ratsastamme pienryhmissä, 2-5 ratsukon ryhmissä sekä pidämme yksityistunteja. Järjestämme alkeiskursseja lapsille ja aikuisille aina säännöllisin väliajoin.Ratsastuskenttä 30 m x 60 mRatsastuskenttä 30 m x 60 m

Koska Turku on lähellä talliamme ja olemme hyvien liikenneyhteyksien päässä, järjestämme usein lapsille ja koululaisille tallisynttäreitä. Tallisynttäreillä lapset ratsastavat vuorotellen yhdellä hevosella. Kilttien hevosten asiosta, ei aiempaa ratsastuskokemusta vaadita. Ratsastuksen jälkeen hevosten ja lehmien hoitoa ja herkkujen nauttimista tallissa tai tallin pihalla. Omat tarjoilut mukaan.

Hääpareille ja synttärisankareille on kiva antaa lahjaksi ratsastuslahjakortteja.! Meiltä saat hienot ratsastus- tai maastovaelluslahjakortit sähköpostin tai kirjepostin välityksellä.

 

Makarla Stall Ab erbjuder ridundervisning även på svenska! Du är hjärtligt välkommen till vårt stall som ligger, bara 18 km från Åbo, 10 km från S:t Karins och 10 km från Pemar. Vi ordnar ridning i terrängen och på ridplan (30mx60m).

 

We gladly organize horse riding trips also in english. 

 

Kesäisin järjestämme maastoratsastusta saaristossa!

Kesäisin hevoset ovat Turunmaan saaristossa Iniössä! Juhannuksesta eteenpäin kannattaa kysellä maastoratsastustunteja ja vaelluksia Iniön kauniissa saaristomaisemissa. Ratsastuksen päätteeksi voimme käydä hevosten kanssa polskuttelemassa meressä tai jopa uittaa niitä. Söderbyn kylä sijaitsee Iniön pääsaarella, nimensä mukaisesti saaren eteläkärjessä.  Söderbyn kylä on pari kilometriä saariston rengastieltä, lähellä Dalenin yhteisalusrantaa. 

Vi ordnar ridning även i Åbolands skärgård. Efter midsommaren är hästarna några månader i Iniö Söderby. Efter midsommaren kan det vara möjligt med ridning i Söderby! 

 

Ratsastushinnasto  

 

 Hinnat sis. alv. Hinnasto 1.1.2019 alkaen

 

Ratsastuksen voi maksaa käteisellä tai Makarlan Tallin tilille FI1911823500037371, viestikenttään ratsastuksen päivämäärä ja ratsastajan nimi. Kuitin saa tallilta. 

 

Hevoset rakastavat vedessä polskutteluaHevoset rakastavat vedessä polskuttelua

Ratsastuksen yksityistunti EUR 55,-

Kahden ratsukon tunti  EUR 45,-

Puolen tunnin ratsastus 1-3 ratsukkoa EUR 30,-

Kärryajelu EUR 30,-

Maastoratsastus (1,5 tuntia) EUR 70,-

 

Maastoratsastus ja hevosten uittaminen (2 tuntia) sisältää mahdollisuuden mennä polskuttelemaan tai jopa uittamaan hevosta luonnonkauniille sorakuopalle/ metsälammelle EUR 90,-

 

Talutuslisä (aloittelijoille), mikäli ratsastajalla ei ole omaa taluttajaa: EUR 5,-

 

Tallisynttärit 1,5 tuntia (max 10 lasta) 1 tunti ratsastusta 1-2 hevosella/ponilla, omat tarjoilut mukaan  EUR 150,-

Polttariratsastus 1 tunti (polttarisankarille oma hevonen, muut ratsastavat vuorotellen) EUR 90,-

Hevoset omiin juhliin (1 tunti ratsastusta kahdella hevosella. Tuomme hevoset  sinne missä juhlasi ovat!) EUR 150,- + kilometrikorvaus EUR 1,20/ km

 

Hevosenhoitokurssi/heppakerho talutusratsastuksella (yhteensä 1 tunti). Kokoontuminen kerran viikossa. Kurssilaisille järjestetään ennen kesää ja ennen joulua mahdollisuus suorittaa SRL:n hevostaitomerkkejä. Hevosenhoitokurssilla hoidetaan, harjataan ja ruokitaan hevosia sekä lopuksi ratsastetaan talutuksessa pieni lenkki. Syyslukukausi 2020 on EUR 220,00

 

Muutaman minuutin talutusratsastus EUR 5,-

Ratsastuskentän (30m x 60 m) vuokraus 1 tunti EUR 5,- / ratsukko (estekaluston vuokra EUR 3,- lisää)

 

Makarlan Talli heppajuliste EUR 15,- 

Makarlan Talli muki EUR 15,- 

Meiltä voi ostaa myös kauniita ratsastuslahjakortteja. Ratsastuslahjakortti on helppo lahja jouluksi, syntymäpäiville tai vaikka häälahjaksi, Voimme lähettää lahjakortin sähköpostiin tai paperiversiona postin kautta. Lahjakorttina voi osta esim kymppikortin, maastovaelluksen tauolla, maastoratsastuksen tai yksityistunnin.

 

Tallilta saat tarvittaessa kypärän lainaksi, ellei sinulla ole vielä omia ratsastusvarusteita.

Makarlan Talli on vakuuttanut ratsastajansa tapaturmien varalta. Suosittelemme SRL:n jäseneksi liittymistä, jolloin saat myös oman  tapaturmavakuutuksen. 

 

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, peruthan tuntisi viimeistään edeltävänä päivänä. Liian myöhään perutetusta tunnista veloitamme koko tunnin hinnan. Tämä sääntö koskee valitettavasti myös sairaustapauksissa.