Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lasten synttärit tallilla

Vietä ikimuistoiset lasten synttärit (ns. tallisynttärit/ ratsastussynttärit/ heppasynttärit/ ponisynttärit ) Makarlan Tallilla aivan Turun tuntumassa 

Tallisynttärit 1,5 tuntia (max 10 lasta) 1 tunti ratsastusta yhdellä hevosella/ponilla ja toisella ponilla talutusharjoituksia tai harjausta, omat tarjoilut mukaan EUR 150,,00 sis.alv. Sään mukainen varustus, kypärän saa lainata tallilta. 

Lasten synttäreiden järjestäminen Makarlan Tallilla on helppoa ja vaivatonta! Tallimme on hyvien liikenneyhteyksien (ja vain 15 min ajomatkan) päässä Turusta, Kaarinasta, Liedosta ja Paimiosta. Tallisynttäreillä synttärisankari saa esitellä mieliharrastustaan kavereilleen ja ehkä tutustuttaa samalla ystävänsä uuteen urheilulajiin. Hevoskokemusta tai ratsastuskokemusta ei vaadita synttärivierailta, eikä edes synttärisankarilta. Ensimmäisen tunnin aikana lapset saavat harjoitella ratsastusta ja hevosten hoitoa ohjaajan kanssa. Ratsastuskypärät saa lainata tallilta. Synttäriseurueen omat keppihevoset ovat tervetulleita mukaan synttärijuhliin!  Keppareilla saa kokeilla oikealla ratsastuskentällä ratsastusta ja vaikka hyppiä hevosten isoja esteitäkin tai synttärivieraat voivat rakentaa oman keppariesteradan. 

Talutusratsastuksen ja muun aktiviteetin jälkeen nautitaan synttärisankarin tarjoamista herkuista "leiriravintolassamme", talvisaikaan tallin nostetun pöydän äärellä tai sään salliessa omenapuun alla hevosten tarhan vieressä. Hevostet ovat tietenkin mukana juhlissa joko karsinoissaan tai tarhassa. Hepoille saa myös syöttää ohjaajannhyväksymiä herkkuja! Synttärivieraat pääsevät lisäksi hoitamaan  lehmiä, jotka asuuvat samassa pihapiirissä! Synttäreiden järjestäjä voi ajaa auton aivan tallin pihalle asti (Vanhamakarlantie 104, Piikkiö) helpottaakseen tavaroiden kantamista, mutta synttärivieraiden autot pyydämme parkkipaikalle Mikolanvuorentie 20, Piikkiö osoitteeseen, jolloin tallin pihapiiri pysyy turvallisempana.

 

Heppasynttärit/ ratsastussynttärit/ tallisynttärit lapsille Makarlan Tallilla kätevästi Turku- Kaarina- Lieto -Paimio alueen tuntumassaHeppasynttärit/ ratsastussynttärit/ tallisynttärit lapsille Makarlan Tallilla kätevästi Turku- Kaarina- Lieto -Paimio alueen tuntumassa

Tallisynttärit ovat kätevä konsepti lastenjuhlille! Perjantai-iltapäivät on todettu hyväksi päiväksi järjestää lastenjuhlia. Myös talvisin järjestämme heppasynttäreitä. 

Tallisynttärit voi varauksen yhteydessä maksaa Makarlan Tallin tilille FI1911823500037371 tai käteisellä tallilla, viestikenttään "tallisynttärit" ja tallisynttäreiden päivämäärä ja synttärisankarin nimi. Kuitin saa tallilta. 

 

Alla tekstiluonnos synttärikutsua varten:

"Tervetuloa tallisynttäreilleni Makarlan Tallille. Ohjelmassa talutusratsastusta, hevosten ja lehmien hoitoa sekä pientä herkuttelua. Synttäreiden kesto 1,5 h. Tallin parkkipaikka sijaitsee ratsastuskentän vieressä osoitteessa Mikolanvuorentie 20, Piikkiö. Seuraa ratsastuskentän päädystä lähtevää polkua ylös tallille. Varauduthan sään mukaiseen vaatetukseen. Kypärän saa lainaksi tallilta." 

 

Lasten synttärit voidaan toteuttaa myön mönkkäriajelun yhteyteen! Lisäinfoa mönkkärisynttäreistä puh 040 500 9935

 

Piirustuksia Makarlan Tallin hevosista ja muista eläimistä

Lähetä oma piirustuksesi

Saamme paljon kauniita piirustuksia Makarlan Tallin hevosista ja muista eläimistä. Lähetä tai anna Lindalle skannattavaksi tekemäsi piirustus.