Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Makarlan Mönkijäsafarit 

 

Mönkijällä metsään ja peltoteille! Mönkijäsafarit vain 15 min Turusta ja 30 min Salosta!

 

Kesäkuusta 2020 alkaen järjestämme vaihdikkaita mönkijäsafareita Kaarinan Piikkiön mäkisissä ja vaihtelevissa maastoissa! Pääset ajamaan mönkijällä metsässä, pellolla ja pikkuteillä. Safarit järjestetään pienissä ryhmissä. Tervetuloa vaikka perheen kesken tai pienemmällä kaveriporukalla ajamaan mönkkäreitä. Meiltä löytyy pieniä mönkijöitä lapsille. Meillä voi myös järjestää ikimuistoiset lasten synttärit, jossa käydään ensin mönkijäajelulla!

Safarit voidaan toteuttaa myös talvella!

 

Kyselyt ja varaukset 040 5009935, safarit@langh.fi. Seuraa facebookissa Makarlan Mönkijäsafarit sivulla ajankohtaisia uutisia!

Makarlan Mönkijäsafarit varikko on Makarlan kylässä, mutta hevostalliltamme Vanhamakralantietä  noin 700 metriä Turkuun päin. Varikon osoite on Vanhamakarlantie 33, Piikkiö. 

Mönkijällä metsäteille! Mönkijäsafarit vain 20 min Turusta!Mönkijällä metsäteille! Mönkijäsafarit vain 20 min Turusta!

 Makarlan Mönkijäsafareilla ajetaan vaihtelevissa maastoissaMakarlan Mönkijäsafareilla ajetaan vaihtelevissa maastoissa

 

 Pidätkö luonnossa liikkumisesta sekä moottoriajoneuvoista? Kiinnostaako sinua ajella ympäri metsiä, peltoja sekä syrjäisiä hiekkateitä? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö hyppäämään mönkijän kyytiin ja osallistumaan mönkijäsafarille, joka järjestetään Makarlan kauniissa luonnossa. Ota mukaan vain perheesi tai lähimmät ystäväsi sekä rutkasti seikkailumieltä, sillä kohta mennään ja pidetään hauskaa!

Tarjoamme kaikenikäisille vauhdikkaita sekä ratkiriemukkaita mönkijäsafareita Makarlan monipuolisessa luonnossa; vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Meiltä löytyy myös pienempiä mönkijöitä lasten käyttöön, jonka vuoksi Mönkijäsafarit ovat oivaa ajanvietettä koko perheelle. Reittien haastavuus on myös sovitettu sellaiseksi, ettei kenenkään tarvitse jännittää jäävänsä matkan varrelle!

Mönkijäsafari starttaa Alaskartanon maatilan kauniista pihapiiristä, jossa jokainen perehdytetään mönkijällä ajoon ja kaikille jaetaan tarvittaessa asianmukaiset varusteet. Halutessaan päälle saa pukea myös omat varusteensa. Pidäthän kuitenkin mielessä, että mönkijäsafareilla ei kuran lentämistä kaikota! Kun kaikki ovat valmiita lähtemään matkaan, alkaa retki peltojen halki kohti Makarlan metsiä! Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia maisemista ja antautua vauhdin huumalle!

Safarilla pääset ajamaan mönkijällä vaihtelevassa maastossa. Halutessaan on safarille mahdollista järjestää myös evästauko tai vaikka grillaamista nuotion äärellä pientä lisäkustannusta vastaan. 

Näin perheen pienimmätkin jaksavat pitää hauskaa koko safarin ajan! Matkan varrella voi myös bongata hevosia sekä lehmiä, jotka varmasti ilahduttavat lapsia… tai miksei aikuisiakin!

Siispä lämpimästi tervetuloa elämykselliselle retkelle, josta ei varmasti puutu hauskoja sekä unohtumattomia tilanteita! Lisätietoa Makarlan mönkijäsafareista saat sähköpostilla tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää! 

 

Mönkijäajelun hinnasto

 

1 h mittainen safari 40 € sis. alv /henkilö  Sisältää lyhyen perehdytyksen sekä varusteiden pukemisen

2 h mittainen safari  80 € sis. alv /henkilö Sisältää lyhyen perehdytyksen sekä varusteiden pukemisen. Sisältää tauon lammen äärellä.   

+ Evästarjoilu/grillausta nuotiolla sovittaessa. (Lisäkustannukset sovitaan erikseen)         

 

                              

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varaus

Varaus on sitova välittömästi varaushetkestä lähtien, riippumatta siitä onko varaus tehty suullisesti tai kirjallisena. Varauksen suorittajalta edellytetään lähtökohtaisesti täysi-ikäisyyttä ja hänen tulee kyetä todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä. Tilanteessa, jossa varaaja ei täytä täysi-ikäisyys vaatimusta, vaaditaan varaajan huoltajalta suostumuskirje, jossa huoltaja antaa varaajalle luvan osallistua Makarlan mönkijäsafari -tapahtumaan ja on täten myös vastuussa mahdollisista mönkijäsafarilla tapahtuneista vahingoista. Huomioithan, että velvoitamme alle 10-vuotiaille osallistujillehuoltajan läsnäoloa mukaan mönkijäsafarille. Alaikäinen voi tehdä varauksen ryhmälle, jossa on mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö. Tällöin erillistä huoltajan suostumuskirjettä ei vaadita.

Varaus on mahdollista peruuttaa veloituksetta 48h ennen varatun tapahtuman alkamisajankohtaa. Tämän aikarajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% varauksen hinnasta. Peruutusehdot eivät muutu säätilan muutoksesta tms. Minimi ryhmäkoko on 2 henkilöä, mutta myös yksittäinen henkilö pystyy osallistumaan safarille, mikäli safariryhmässä on vapaa paikka, ja kun varausta ei ole luokiteltu yksityiseksi.

Makarlan MönkijäSafarit pidättää oikeuden perua varauksia Force Majeure pohjalta.

 

Tämä ajosopimus on allekirjoitettava paikan päällä:

Makarlan MönkijäSafarit ei ole velvollinen korvaamaan mitään henkilökohtaisia tavaroita, jotka vaurioituvat safarin aikana. Makarlan MönkijäSafarit ei ole vastuussa asiakkaidensa tavaroista, joita säilytetään Makarlan MönkijäSafarit tiloissa tai otetaan mukaan safarille. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun Turkuun, josta niitä voi tiedustella,  Puh.: 0600 03391

Ajo päihteiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty. Safarin vetäjät voivat kieltää henkilöä osallistumasta safarille, mikäli hän vaarantaa turvallisuuden, tai muuten käyttäytyy asiattomasti. Mönkijöissä on liikenne- sekä kaskovakuutus. Järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim. tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen ovat asiakkaan omalla vastuulla. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa on 1 200 €. Osallistujien on huomioitava vaatetus sään sekä omien tarpeidensa mukaan.

Jokaisen uuden asiakkaan on allekirjoitettava sopimus osallistuakseen mönkijäsafarille.